29 decembrie 2014

Stiuca


6 comentarii:

  1. E o frumusete! Tu ai prins-o? Ai s-o faci umpluta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sotul meu a prins-o. :)
      Probabil o va face umpluta cel care o va primi. Eu nu am facut pana acum, dar sigur voi incerca in viitor.

      Ștergere
  2. Mda, frumoasa captura! Apropo, cu ce se umple știuca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I se scoate pielea si se umple cu propria ei carne data prin masina de tocat, amestecata cu tot felul de verdeturi si condimente.

      Ștergere
  3. Aoleu, treaba complicata, cred, asta cu scos pielea. Sunt sigura ca e migălos și sa alegi toate oasele înainte de a toca carnea, dar probabil ca rezultatul final merita efortul.

    RăspundețiȘtergere