20 mai 2014

De ce acum in Delta?

Multi dintre voi va intrebati care este momentul cel mai bine ales pentru a face o excursie minunata in Delta Dunarii...         
Eu personal consider ca perioada cea mai potrivita pentru cei ce vor sa se plimbe este mai-iunie ... acum. De ce? Un argument foarte bun este faptul ca apa de obicei este crescuta, acest lucru insemnand ca poti ajunge cu barca in locuri in care in alte conditii ar fi uscat sau adancimea apei cu mult prea mica.



         Pentru mine perioada aceasta este una extrem de frumoasa deoarece verdele e crud si totul este proaspat, miroase superb a izma (menta), a flori de vita de vie salbatica, a apa, a curat, a... viata. Daaaar cel mai mult ador aceasta perioada pentru ceva ce nu vezi decat acum:

Este perioada cand puisorii impreuna cu mamicile lor tasnesc de peste tot si te emotioneaza cum fug fricosi si rapid din calea barcii ca sa ajunga intr-un loc sigur. Peste tot vezi cap'soare pufoase...


In afara puisorilor iata ce mai gasesti acum:



Tot nu sunteti convinsi? Paiiii! Daca va spun ca au inflorit si nuferii albi?

Daca tot nu sunteti in totalitate convinsi ca acum este minunat la noi si va asteptam cu mare drag va invit sa stati pe aproape sa mai vedeti fotografii si apoi mai... vorbim. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu